Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi İş Başvurusu
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi İş Başvurusu
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları ve iş başvuru formuna ulaşmak için yazımızın sonunda bulunan linke tıklayınız. Yazımızda Firmanın iletişim bilgileri ve personel alımı hakkında genel bilgiler bulunmaktadır. İş başvurusu yapmak için linke tıklayarak iş başvuru formu doldurabilirsiniz.
14 mart 1827 tarihinde kurulmuş olan İstanbul Üniversitesin’den 1967’de ayrınldığından bu yana tıp fakültesi ve hastane olarak hizmet göstermektedir. Aynı zamanda İstanbul Tıp Fakültesi ile beraber İstanbul Üniversitesi’nin içerisinde bulunan iki tıp fakültesinden biridir. Adını bulunduğu semte de ismini vermiş olan Cerrah Mehmet Paşa’dan alır. Türkiye’nin teori ve pratik tıp eğitimi alanında önde gelen üniversitelerindendir. İngiizce (1987 yılından bu yana) ve Türkçe olarak iki farklı dilde eğitim vermektedir. Dünyada gelişen tıp ve ilerleyen teknolojinin büyük bir kısmı ülkemize önce bu fakülte hastanesi sayesinde gelmiştir. Akademik rengi bordodur.
Beyin ve Sinir Cerrahisi, Göz Hastalıkları, Kalp Damar Cerrahisi konusunda ülkenin en iyi hastanelerinden biridir. Bunun dışında Acil Tıp ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları bölümleri de hatırı sayılır seviyededir. Nükleer Tıp bölümü de bulunmaktadır. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nin toplam 1656 yatak sayısı bulunmaktadır. Bu sayıyla İstanbul’daki en büyük devlet hastanedir. 1981 yılında cerrahi iç hastalıklar bölümü, 1990 yılında 1000 kişi kapasiteli oditoryum hizmete açıldı. Ülke tıp tarihi ile ilgili bir çok kaynağa ulaşabileceğimiz Tıp Kültürü Birimi 2004 yılında açıldı. 1995 yılında ise Bilgi İşlem Merkezi kuruldu.
14 aralık tarihinde burayı ziyaret eden Mustafa Kemal Atatürk hastanenin bir at nalı şeklinde sahile kadar uzanması gerektiğini dile getirmiştir. Bu istek gerçekleşmiştir. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi şu anda 2.525 personel ile hizmet vermektedir.
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi İletişim Bilgileri
Adres; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 34098 Cerrahpaşa Fatih / İstanbul
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Kariyer Olanakları
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi personel alımı için iletişim sayfası üzerinden hastane insan kaynakları ile görüşebilirsiniz. Hastane insan kaynakları sayfası.
Bezmialem alemde çalışıyordum ameliyathane personeli yim 8 yıllık tecrübem var şuan işsizim sizin orda çalışmak istiyorum
Merhaba ben MEF okullarında garsonluk yaptım acil işe ihtiyacım var evin kira hastanenize form doldurdum halen sizden haber bekliyorum yaşım 30 esenler atışalanında oturuyorum
temızlık bolumunde yemek bolumunde olabılır acıl ıs arıyorum zor durumundayım cerrahpasada hastanesınn yanında ıkamet edıyorum ılgınıze
temızlık bolumu yemek bolumunde suan ıs arıyorum cerrahpasa hastoanesınde ıkamet edıyorum yardımcı olursanız sevınırım ılgınıze
Ben temizlikte garsonlukta çalıştım her bölümde istekli çalışabilirim
merhaba 1980 doğumluyum ticaret lisesi mezunuyum ön muhasebe de görev alıyorum hastanenizin bilgi işlem hasta kabul gıbı bölümlerinde çalışmak isiyorum iyi çalışmalar
vasıfsız işçiyim iş arıyorum
Temizlik işinde çalıştım medipol hastanesinde şuan iş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
%76 enggeli Böbrek nakiili pc bilgim vardır engelli kadrosundan iş arıyorum.
Merhabalar cerrah pasa da oturuyorum bilgisayarim kuvvetli hastanede is ariyorum
tıbbı sekreterlık kursunu bıtırdım ayrıca muhasebe fınasman ve bılgısıyar iÅŸletmenlık kursunu bitirdım sertıfıkalarım var ayrıca soforluk ve src belgelerım var lise mezunuyum ıstanbul kucukcekmece sefakoyde ıkamet edıyorum sızınle calısmayı cok ıstıyorum ıhtıyacım var……
25lık şöforum anbulans kulanabılırım ıstanbul trafını ıyı bılırım helıyetım e sınıfı sertıtıkam scr belgel var sulatn gazı ıkamet etmeteyım saygılarımı sunarım
İyi çalışmalar ambulans sürücüsüyüm hastahanenizde çalışmak istiyorum 15yildir aktif surucuyum 4yil aktif ambulans kullandim suan bostayim ise ihtiyacim varr
Ben is aryorum ve c sinif elyetim var
Hastanenizin çamaşırhane bölümünde çalışmak istiyorum, terziyim. İşe ihtiyacım var.
Askerde saglikciydim, sıhhiye olarak gorev yaptim. Hastanenizde calismak istiyorum.
Ben KOCA MUSTAFA PAÅžA’da ikâmet etmekteyim; 14 yıldan beri Yedikule’de esnaflık yapmaktayım.
Lise 1’den terkim, insani iliÅŸkilerim gayet iyidir ve bu konuda kendime güvenirim. Hastanemizde bana uygun bir iÅŸ arıyorum.
Saygılarımla
Şu an okuyacak mısınız bile bilmiyorum.
Merhaba
Ahçıyım,
Öğretmen oldum,
Temizlik yaptım,
Esnaflık yaptım,
10 senelik iş hayatımda sizce hangisiysem.
Elektrik ve elektronik balıkçısı olarak çalışmak istiyorum 10 yidir bu meslekteyim
hasta yönlendirme ve ya hasta danışmanlıgında çalışmak istiyorum ne olursunuz bana yardım edin beni bu numaramdan arıyabilirsiniz.
askerden yeni geldim açık liseyi dışardan okuyorum hastanenizde çalışmak istiyorum.
Bayrampaşa murat mahallesinde ikamet ediyorum. Bir kızım var, eşim kamu görevlisi, 45 yaşındayım. Daha önceleri 15 sene esnaflık yaptım, konuşma ve iletişimim iyidir. Kendime güveniyorum. Eşime destek olmak amacıyla kurumunuzda uygun bir işte çalışabilirim.